Hallo, mijn naam is Jo Haegeman


Ik ben de bezieler van Bar Boudoir. En jouw fotograaf.


Mensen die me kennen noemen me integer, hulpvaardig, zorgzaam, avontuurlijk, enthousiast, zelfzeker, een beetje gek, en een goeie fotograaf.

Ik hou van avontuurlijke reizen en -sporten, van boeken, een goed glas single malt whisky bij een kampvuur. Ik kan heel goed luisteren en maak duizend plannen tegelijk. Bekijk mijn ander werk op www.johaegeman.photography


Ik studeerde af als fotograaf in Gent. Lang daarvoor als groepsdynamicus. Ik heb bedrijven opgericht, geleid en verkocht. Ik heb mensen gecoacht en was docent op een hogeschool. Ik interesseer me in veel dingen.

Met Bar Boudoir wil ik een ervaring bieden aan vrouwen die hen kan empoweren, hun zelfvertrouwen kan boosten, ze hun eigen schoonheid kan laten zien. Je mag het geen therapie noemen, maar het is wel diepmenselijk en mogelijk levensveranderend.


Jouw shoot wordt ons gezamenlijk kunstwerk. Het moet dus een beetje klikken tussen ons. Daarom horen of zien we elkaar zeker vooraleer je een finale beslissing maakt. Ik kijk er alvast naar uit.

“I Like you. Your eyes are full of language”

Follow me on Instagram